Näytetään kaikki 4 tulosta

Ekologisia ja luonnonmukaisia tuotteita kodinhoitoon, joilla teet arjestasi mukavampaa! Valikoimassa mm. laadukkat Ecover -tuotteet, jotka on valmistettu puhtaista ja uusiutuvista raaka-aineista kasvipohjaisia ja mineraalisia ainesosia käyttäen. Ecover tarjoaa täyden valikoiman kestävän käytön mukaisia ja terveellisiä tuotteita, jotka helpottavat siivousta, astioiden pesua ja monien muiden kotitöiden tekoa.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuotteilla on EU Ecolabel eli EU-ympäristömerkki, joka kertoo puolueettomasti tuotteen ja palvelun ympäristöystävällisyydestä, tuotteen turvallisuutta ja laadukkuutta unohtamatta.

10,90 


Uusi tiivistetty koostumus mahdollistaa jopa 40% enemmän pesukertoja kuin ennen. Pyykinpesuaine valko- ja kirjopyykille myös mataliin lämpötiloihin.

Pakkauskoko: 850 ml

10,90 


Uusi tiivistetty koostumus mahdollistaa jopa 40% enemmän pesukertoja kuin ennen. Pyykinpesuaine kirjopyykille myös mataliin lämpötiloihin.

Pakkauskoko: 850 ml

11,50 


Pyykinpesuaine valko- ja kirjopyykille myös mataliin lämpötiloihin. Sopii herkälle iholle. Valmistettu uusiutuvista kasvi- ja mineraalipohjaisista ainesosista ilman tarpeettomia kemikaaleja.

Pakkauskoko: 1,5 l

12,50 


Pyykinpesuaine valko- ja kirjopyykille. Raaka-aineet ovat kasvi- ja mineraalipohjaisia sekä biohajoavia.

Pakkauskoko: 1000 ml